IMMO POINT TIPS

Word gratis VIP en ontdek als eerste het vastgoedaanbod van Immo Point

Misschien heb je het al eens meegemaakt? Je hebt jouw droomwoning gevonden, maar plots is deze ideale woning verkocht nog voor je de kans hebt gehad om een afspraak te maken. Dat is erg frustrerend! Immo Point kan ervoor zorgen dat jij dit niet meer hoeft mee te maken. Ontdek in deze tip hoe wij ervoor zorgen dat jij jouw droomhuis sneller kan vinden.

vastgoedaanbod
vastgoedaanbod

Schrijf je in als VIP en krijg sneller toegang tot het nieuwste vastgoedaanbod!

Immo Point biedt de geweldige kans om VIP-lid te worden. Deze status opent de deuren naar een wereld van snelle toegang tot de nieuwste woningen en persoonlijke service die jouw vastgoedjacht naar een hoger niveau tilt.

Hoe werkt het?

Als VIP-lid ontvang je regelmatig updates over ons nieuwste vastgoedaanbod.
Deze updates zorgen ervoor dat je geen enkele kans mist om je droomhuis te vinden.

Geef de juiste zoekcriteria in

Laat ons je voorkeuren en zoekcriteria weten en wij zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van ons nieuwste aanbod dat perfect aan jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een modern stadsappartement of een rustiek landgoed, wij zorgen ervoor dat je informatie ontvangt die relevant is voor jouw specifieke wensen.

vastgoedaanbod
vastgoedaanbod

Kies een kantoor bij jou in de buurt

Met kantoren verspreid over de regio, is Immo Point altijd dichtbij. Kies een kantoor in jouw buurt. Elk kantoor van Immo Point is diep geworteld in zijn lokale gemeenschap, waardoor onze medewerkers gespecialiseerd zijn in de specifieke marktomstandigheden en kansen van die regio.

Krijg als eerste ons vastgoedaanbod te zien!

Als VIP-lid bij Immo Point geniet je van het privilege om ons nieuwste vastgoedaanbod te bekijken voordat het op de markt komt. Dit betekent dat je als eerste toegang krijgt tot ons aanbod, 48 uur voordat het openbaar wordt gemaakt.

vastgoedaanbod

Wacht niet langer en schrijf je gratis in!

Wil je de eerste zijn om jouw droomhuis te vinden? Word gratis VIP en geniet van de voordelen door als
eerste toegang te krijgen tot ons vastgoedaanbod. Mis deze kans niet en schrijf je hier in!
vastgoedaanbod

Immoweb

uit de hand te koop notaris limburg

Contacteer ons voor meer informatie

Bij Immo Point is het perfect mogelijk om een energiesimulatie te laten maken van je huidige woning via Setle. Hier worden alle gegevens van je woning verzameld zodat er een kostenplaatje gemaakt wordt. Zo weet je meteen hoe energiezuinig je woning is en kan je meteen aan de slag met praktische tips & tricks om je energielabel te verlagen!

Spring binnen in één van onze kantoren!

Wil je liever persoonlijk advies of heb je specifieke vragen? Je bent altijd welkom om binnen te springen in één van onze lokale kantoren. Onze medewerkers staan klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt over het VIP-lidmaatschap.